Bolle med rødkål, gulrot, erter, brokkoli og byggryn

Regnbuebolle

Denne vegetarretten - som også er en salat - er en variant av Bibimbap som er en typiske «bollemiddag» fra Korea. Risen er byttet ut med byggryn. I Korea er det vanlig å bruke rester i en slik bolle. Sørg for at grønnsakene skaper mye farger.
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Dressing

  • 4 ss valnøttolje
  • 1 ss eplecidereddik
  • saften av 1 lime

Fremgangsmåte

  1. Kok byggryn som angitt på pakken.
  2. Finsnitt rødkålen.
  3. Dypp brokkolibuketter i kokende vann og la det renne godt av.
  4. Tin fryste erter og skjær tynne strimler av gulroten f.eks. med en potetskreller.
  5. Bland ingrediensene til dressingen.
  6. Bland sammen alt og ha dressingen over.
Del på Facebook