Salat med epler og knutekal

Salat med epler og knutekål

Knutekål kan minne om kålrot, men den er søtere og den egner seg veldig godt i salater. Her i strimler sammen med eplebåter.
Under 20 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Dressing

  • 4 ss olivenolje
  • 1 ss honning
  • 0,5 ts havsalt
  • 1 g hvitvinseddik

Fremgangsmåte

  1. Skyll og tørk salaten.
  2. Skrell knutekålen og del den i strimler.
  3. Skjær epler i tynne båter eller terninger.
  4. Skrell gulroten. Lag lange bånd med skrelleren.
  5. Bland alle ingrediensene i en bolle.
  6. Rist sammen ingrediensene til dressingen og hell den over salaten ved servering.
  7. Pynt med rips om du har. Det setter en fin syrlig smak. Kjerner av granatepler kan også brukes i denne salaten.
Del på Facebook