Oppskriftsbilde av salat med jordskokk servert på hvit tallerken.

Salat med jordskokk

Oppskirft på en spenstig salat med jordskokk, eple, paprika, vårløk og reddik servert på en seng av ruccula. Server den som forrett til dine gjester eller som en egen rett med godt brød til.
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Dressing

  • 2 ts honning
  • 0,5 dl olivenolje
  • 4 ts sitronsaft
  • 1 båt hvitløk - revet

Fremgangsmåte

Lag dressingen først. Riv hvitløkbåten fint, og bland sammen alle ingrediensene i en liten bolle. Sett i kjøleskap.

Skjær eplet i terninger og jordskokk, vårløk, reddik og paprika i tynne skiver.

Del valnøttkjernene i to.

Vend forsiktig dressingen inn i salaten.

Legg ruccula utover på et egnet fat og legg salaten oppå.

Server salaten f.eks. med godt brød til.

Del på Facebook