Oppskriftsbilde av salat med cherrytomater og hveteris servert i hvit, dyp tallerken.

Sprø salat med hveteris

En sprek matsalat med sprø grønnsaker som bønnespirer, tomater, ruccula og mynte, og så har vi brukt hveteris i også. Om du ønsker kan du bytte ut hveteris med byggris.
20-40 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Dressing

Fremgangsmåte

  1. Kok hveteris etter anvisning på pakken. La den avkjøle.
  2. Del tomatene i to og skjær vårløk i tynne ringer.
  3. Varm opp litt olivenolje i stekepanne og legg i hveteris. Krydre med gurkemeie, salt og pepper og stek noen minutter.
  4. Bland alle ingrediensene til salaten i en bolle. Legg opp på serveringsfat.
  5. Finhakk hvitløken og bland med yoghurt og honning. Drypp dressingen over salaten eller server den ved siden av.
  6. Deilig med godt brød til.
Del på Facebook