Agurksalat med mango og chili på et hvitt fat

Tropisk agurksalat

Frisk og deilig salat med slangeagurk, mango og avokado med snert fra chili. God til grillmat, og til alle typer fiskeretter.
20-40 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Del mango og avokado og skjær kjøttet i terningstore biter. Du kan også lage kuler av fruktkjøttet med et kulejern (se bildet).
  2. Drypp litt limesaft over avokadoterningene, så de ikke blir brune.
  3. Skyll slangeagurken, skrell den og del den opp i terningstore biter.
  4. Del chilien og fjern hinner og frø, og hakk den i bitte små biter.
  5. Bland sammen limesaft, sukker, olivenolje og hakket chili, og pisk til alt sukkeret er oppløst.
  6. Hell dressingen over agurk-, mango- og avokadobitene og vend forsiktig.
  7. Riv skallet av en halv godt vasket lime og strø over salaten til slutt.
Del på Facebook