Fargerik grønnsaksgryte med reinskav

I en slik grønnsaksgryte kan du bruke de grønnsakene du liker. Her er hovedvekten på kål. Sørg for at det er mange fine farger i gryten.
20-40 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Rens og forbered grønnsakene som beskrevet.
  2. Fjern stilken på grønnkålen.
  3. Ha olje i en varm stor panne.
  4. Fres hodekål, rødkål og gulrot raskt. Sett til side.
  5. Fres rødløk og vårløk. Sett til side.
  6. Stek grønnkål til den så vidt faller sammen. Sett til side.
  7. Stek kjøttet og krydre med timian, einebær, salt og pepper samt hvitløk.
  8. Ha på matfløte.
  9. Kok opp og tilsett grønnsakene og rosmarinkvast. Har du stor panne kan du blande alt i den, om ikke bruk en kjele.
  10. Rør rundt. Kok opp og la gryta surre ett par minutter. Smak til.
  11. Tilsett creme fraise helt til slutt.
  12. Dryss over finhakket persille og tyttebær.
  13. Server med potetmos og tyttebærsyltetøy.
Del på Facebook