Ingredienser
Wok med hodekål
                                
                                20-40 min
                            
                            
                                
                                1,5 av 5 om dagen
                            
                    En nydelig og enkel wok, her med kål. I en wok kan du bruke de fleste grønnsakene og det er en fin måte å få spist litt ekstra grønnsaker på. Perfekt middag når du ønsker et kjøttfritt alternativ eller du har ryddet i kjøleskapet.
Fremgangsmåte
- Skjær aromasoppen i skiver.
 - Rens og finsnitt grønnsakene.
 - Varm olje i en stor panne, gjerne en wokpanne om du har.
 - Fres chili, ingefær og hvitløk blank og tilsett soppen. Fres videre til soppen har fått litt farge.
 - Tilsett de finstrimlede grønnsakene, bortsett fra kålen. Den skal i til slutt. Kålstimler trenger minst tid og de kan gjerne være litt al dente som menes at det er litt tyggemotstand. Det er en fordel å ikke wokke for mye av gangen.
 - Smak til med litt honning, salt og pepper og server med ponzusaus (eller soyasaus) og koriander.
 - Om du ønsker kan du servere ris eller nudler ved siden av.
 
Beregne ca. 200 gram finsnittet grønnsaker pr person. Peanøtter og ristede valnøtter er også nydelig i wok.