Spis mer rotgrønnsaker
Rotgrønnsaker er svært anvendelige og passer ypperlig til ovnsbaking, i mos, i wok, gratinert, i suppe og til både fisk, lam, vilt og kylling, eller som en del av en vegetarmiddag. De forskjellige rotgrønnsakene kommer i ulike farger og fasonger og inneholder et vidt spekter av vitaminer og mineraler.
Les mer: https://www.frukt.no/artikler/derfor-bor-du-spise-rotgronnsaker/
Oppskrifter: https://www.frukt.no/tema/herlige-rotgronnsaker/
Følg oss gjerne i sosiale medier:
Facebook: https://www.facebook.com/fruktno/
Instagram: https://www.instagram.com/5omdagen/
Twitter: https://twitter.com/frukt_no
Hjemmeside: https://www.frukt.no
Les mer: https://www.frukt.no/artikler/derfor-bor-du-spise-rotgronnsaker/
Oppskrifter: https://www.frukt.no/tema/herlige-rotgronnsaker/
Følg oss gjerne i sosiale medier:
Facebook: https://www.facebook.com/fruktno/
Instagram: https://www.instagram.com/5omdagen/
Twitter: https://twitter.com/frukt_no
Hjemmeside: https://www.frukt.no