Oppskriftsbilde av couscoussalat med bringebær og sukkererter servert i en lav, hvit bolle.

Bringebærsalat med sukkererter og couscous

Fantastisk god salat med bringebær, sukkererter, paprika og rødløk smakt til med lime, koriander, ingefær og hvitløk. Smaker like himmelsk på en varm sommerdag som ellers i året når man lengter til sommeren.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Kok couscous som anvist på pakken. Rør inn olivenolje, limesaft, hvitløk, hakket koriander og ingefær mens couscousen fremdeles er varm.
  2. Avkjøl.
  3. Bland inn løk og paprika.
  4. Vend forsiktig inn bringebær.
  5. Dypp sukkererter raskt i kokende vann. Skyll i kaldt vann. Skjær av stengelen på den ene siden slik at ertene kommer til syne. Dander sukkererter på salaten.
  6. Server salaten gjerne med en vinaigrette eller en bringebærdressing som du lager ved å blande litt bringebær, olivenolje, bringebæreddik, litt honning, salt og pepper.
Del på Facebook