Dyp tallerken med wok

Wok med nykål, vårløk og fersken

En deilig wok med nykål, vårløk, paprika og fersken hvor dressingen gir en frisk og god sursøt smak som harmonerer kjempegodt til grønnsakene.
20-40 min
3 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Woksaus

Fremgangsmåte

  1. Lag woksausen først. Bland juice, honning, eddik, hvitløk og potetmel i en kjele og kok opp under omrøring.
  2. Smak til med salt, limesaft og finrevet limeskall.
  3. Vask grønnsakene og ferskenen.
  4. Del sukkererter i to og finhakk sjalottløken.
  5. Del nykål i båter og fjern den grove stilken. Skjær deretter kålen i strimler.
  6. Del ferskenen i tynne båter og paprikaene i strimler.
  7. Stek grønnsakene raskt på sterk varme i en wokpanne eller i en dyp stekepanne. Rør om hele tiden.
  8. Slå den ferdige woksausen over og bland alt rask sammen i woken.
  9. Strø sesamfrø over woken og server straks, f.eks. med ris eller nudler.
Del på Facebook