Pitabrød skåret i trekanter og dekorert med grønnsaker som små juletrær.

Spiselige juletrær

Små, søte og spiselige juletrær som er flotte å servere som velkomstsnacks i juleselskapet. Gøy og godt for store og små.
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 pitabrød eller polarbrød
  • 16 saltstenger
  • 1 avokado
  • 1 ss sitronsaft
  • litt salt og pepper
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 1 dl finhakket paprika - gjerne flere farger
  • små stjerner av f.eks. paprika, rødkål eller gulrot

Fremgangsmåte

  1. Del de runde brødene i 8 deler og stikk inn halve saltstenger i bunnen på hvert "tre".
  2. Mos avokadoen med sitronsaft, hakket bladpersille og smak til med litt salt og pepper.
  3. Fordel ca. 2 ss mos på hvert "tre" og pynt med finhakket paprika og plasser små grønnsakstjerner i toppen.
  4. Strø over litt finhakket bladpersille og server.
Del på Facebook